Poljske fudbalske sudije se napile i na utakmicu nisu stigle

Pomalo holivudska priča počela je tokom leta, kada su vidno alkoholisani arbitri ružno govorili o grčkom fudbalu

10.04.2023. 09:09
  • Podeli:
Pavel Račkovski sudija_Profimedia-64329fd889b98.webp Foto: Profimedia

Poljski fudbalski sudija Pavel Račkovski, njegovi pomoćnici Radoslav Siečka i Adam Kupšik, kao i VAR arbitar Krištof Jakubik napravili su retko viđen, bizaran incident na putu za Atinu.

Ovaj kvartet trebalo je da sudi duel lokalnog šampionata AEK - Aris, što je česta pojava u grčkom fudbalu, da stranci dele pravdu u bitnim utakmicama.

Međutim, nećemo ih gledati na terenu stadiona "Aja Sofija". Razlog za to je što su se napili u avionu, potom posvađali sa dvojicom navijača, a onda nestali.

Predsednik sudijske komisije grčkog saveza Stiv Benet bio je primoran da promeni nominacije, ali još nije poznato ko će deliti pravdu.

Pomalo holivudska priča počela je tokom leta, kada su vidno alkoholisani arbitri ružno govorili o grčkom fudbalu.

Među putnicima je bilo Grka koji rade u Poljskoj i koji su razumeli o čemu oni pričaju. Reč je bila o ocu i sinu koji su im prišli i rekli da su čuli sve šta su pričali.

To se nije dopalo Račkovskom i društvu koji su nešto kasnije, prilikom preuzimanja prtljaga, provocirali njih dvojicu, pokušali da se fizički obračunaju, oca su čak i pljunuli, pre nego što je ozbiljniji incident sprečila policija na aerodromu.

Sudije su tokom leta spominjale i da će po dolasku u Atinu ići u noćni život. I tu se dogodio novi zaplet.

Grčki mediji navode da u ovom trenutku niko ne zna gde su Pavel, Radoslav, Adam i Krištof. Sudije su jednostavno nestale, što je potvrđeno i iz AEK-a i Fudbalskog saveza Grčke.

Pavel već duže vreme sudi utakmice grčke lige, a bio je glavni arbitar u derbiju Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Značku FIFA nosi još od 2013. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()