Poluvreme u Dortmundu: Holanđani brzo poveli, Englezi izjednačili nakon penala

Rezultat na poluvremenu je 1:1

10.07.2024. 21:49
  • Podeli:
engleska holandija AP PhotoFrank Augstein-668ee3b995ff6.webp Foto: AP PhotoFrank Augstein

U okviru polufinala Evropskog prvenstva fudbaleri Engleske i Holandije igraju meč u Dortmundu. Rezultat na poluvremenu je 1:1.

U 7. minutu Holanđani su poveli. Oduzeo je Siomons loptu Rajsu na četrdesetak metara od gola Engleza, povukao napred i iz punog trka, sa 20 metara, fenomenalno pogodio - u dalji gornji ugao Pikfordovog gola.

Ipak u 18. minutu Engleska je izjednačila ekspresno - strelac je kapiten Hari Kejn iz penala. Pogodio je Ferbrugen stranu u koju će šutirati kapiten Engleza, ali uzald, bio je to savršeno precizan udarac Kejna, uz samu stativu.

Strašan meč gledali smo u nastavku, ređale su se prilike i sa jedne i sa druge strane. Posed lopte je bio daleko na strani selekcije Engleske - 66% naspram 34% Holanđana, ali do kraja poluvremena nije bilo golova pa je rezultat ostao 1:1.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()