Pomirenje pred večiti derbi: Severina se vraća u Beograd

Igor Duljaj učinio sve da se problemi reše

28.02.2024. 12:24
  • Podeli:
Ksander Severina-65ce1e00d978b.webp Foto: Profimedia

Partizanov slučaj "Severina" je rešen. Holandski internacionalac Ksander Severina dogovorio se sa klubom i vraća se u Beograd.

Prema sazanjima "Mozzart sporta" Ksander Severina bi trebalo u utorak da doputuje u Beograd i potom da bude na raspolaganju šefu stručnog štaba crno-belih Igoru Duljaju

Trener Partizana je još u petak, pre gostovanja u Surdulici, imao kontakt sa bišim članom Ado Den Haga. Konačan dogovor je postignut u sredu, pa je Severina obećao da će već u utorak ponovo biti deo takmičarskog tima i u najužoj konkurenciji za startnu postavu, već za meč protiv pančevačkog Železničara.

Ovo je briga manje za trenera Igora Duljaja i pred večiti derbi, odnosno meč sa Crvenom zvezdom. 

Severina je u četvrtak ispraznio stan i napustio Beograd. Brzo se pojavila informacija da se na takav potez odlučio usled dugovavanja od 25.000 evra, koliko mu je sledovalo za potpis ugovora. Njegovom menadžeru je trebalo da legne još 50.000, dakle ukupno 75.000. Nije to velika svota novca u savremenom fudbalu.

Severina je stigao u Partizan u letnjem prelaznom roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()