Ponovo seo na klupu reprezentacije: Vladimir Petković novi selektor Alžira

Trenirao je Lacio, Samsun, Jang Bojs, Sion, Belinconu i Lugano

29.02.2024. 17:28
  • Podeli:
vladimir-petkovic-pixsell-bestimage.jpg

Fudbalski savez Alžira (FAF) saopštio je da je Vladimir Petković (60) novi selektor reprezentacije ove zemlje.

On je na mestu selektora Alžira zamenio Đamela Belmandija, koji je dobio otkaz u januaru posle neuspeha na Kupu afričkih nacija.

"Petković je novi selektor Alžira. Novi selektor stiže u Alžir ove nedelje, a u ponedeljak će održati konferenciju za medije", navodi se u saopštenju FAF.

Petković je bio bez angažmana, pošto je u februaru 2022. dobio otkaz u Bordou

On je od 2014. do 2021. bio selektor Švajcarske, a pre toga je trenirao Lacio, Samsun, Jang Bojs, Sion, Belinconu i Lugano.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()