"Porodična atmosfera, bićemo još bolji": Milojević nasmejan posle pobede nad Sočijem

Trener crveno-belih pohvalio je dosadašnji odnos fudbalera prema obavezama

05.07.2024. 18:31
  • Podeli:
Vladan Milojević, 24 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65f2121450372.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

"Bila je to dobra provera za nas. U svakom slučaju još smo u fazi priprema, i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koji se polako integrišu u sistem, sve u svemu bilo je dosta dobro. Ima naravno još stvari koje bi trebalo da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom", rekao je Milojević za klupski sajt.

Pohvalio je Milojević odnos igrača prema obavezama.

"Sigurno je da nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju fudbaleri koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza. Moram zaista sve da ih pohvalim, vredni su, ćute i rade, znaju koji su zahtevi. Imamo svakako još dosta prostora da napredujemo i s druge strane da se pripremimo kako na fizičkom planu, tako i na taktičkom", dodao je Milojević.

On je rekao i da je zadovoljan atmosferom u timu.

"Mi smo jedna familija, kad je u porodici sve u redu lakše je da radite. Dolaziće i teški trenuci kad ćemo morati da ih prevaziđemo, ali je za sad sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do samog kraja".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()