Poseban tretman navijača za Mesija: Zvižduci zasenili dešavanja na terenu

Ni ubedljiva pobeda, ni dva isklučenja, ni pet golova nisu bili zanimljiviji od Argentinca

14.05.2023. 09:16
  • Podeli:
leo messi reuters-64607c6b303d9.webp Foto: Reuters

Argentinac Leo Mesi doživio je u dresu PSŽ još jedan protest navijača usmeren ka njemu. Najbolji fudbaler sveta čašćavan je, u 35. kolu, salvom zvižduka sa tribina pri svakom dodiru lopte, na utakmici koju je francuski klub dobio sa ubedljivih 5:0 i izbacio Ajacio iz Lige 1. 

Fabian Ruiz je u 22. minutu doveo PSŽ u vođstvo, a Ahraf Hakimi je u 33. povisio na 2:0. Potom je Kilijan Mbape bio dvostruki strelac u 47. i 54., a u 73. minutu Mohamed Jousouf je dao autogol za konačan rezultat.

U 77. minutu obje ekipe su ostale sa deset igrača nakon velike svađe između Hakimija i Tomasa Manganija koji su dobili crvene kartone.

Međutim, ni pet golova i dva crvena kartona nisu obeležili ovaj susret jer su senku na te dogažaje često bacali zvižduci domaćih navijača upućenih Lionelu Mesiju.

Taj poseban tretman Argentinac je imao tokom svih 90 minuta susreta, a sve zbog sve većih sumnji da se odrekao PSŽ pre vremena i da iza leđa pravi nove dogovore.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()