Poštuje Laporta Ćavija, ali i prihvata njegovu odluku: To je formula

Biće teško u prvenstvu, ali ono još nije izgubljeno, kaže predsednik Barselone

29.01.2024. 08:55
  • Podeli:
joan-laporta-reuters.jpg

Predsednik FK Barselona Đoan Laporta izjavio je da je prihvatio ponudu trenera Ćavija Ernandesa da na kraju sezone napusti ekipu, prenosi AP.

"To je formula, koju prihvatam jer mi je to predložio Ćavi, a on je legenda kluba. On je poštena, dostojanstvena osoba koja voli Barselonu", rekao je Laporta.

Ćavi je posle poraza od Viljareala (3:5) u 22. kolu La Lige izjavio da će da napusti Barselonu na kraju sezone. 

Katalonski klub se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli španskog prvenstva sa 11 bodova manje od prvoplasirane Đirone.

"Biće teško u prvenstvu, ali ono još nije izgubljeno. Moramo da se borimo do kraja. Takođe, moramo da damo sve od sebe da osvojimo Ligu šampiona", naveo je Laporta.

Barselona će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Napolija.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()