Potvrđeno: Karlos Alkaraz biće na proslavi sa fudbalerima Španije u Madridu

Ideja o zajedničkom slavlju u španskoj prestonici potekla je od tenisera i kapitena španske reprezentacije Alvara Morate

15.07.2024. 12:31
  • Podeli:
karlos alkaraz, 14 jul 2024 - reuters (2)-6694fa64797b2.webp Foto: Reuters

Španski teniser Karlos Alkaraz biće na proslavi sa fudbalskom reprezentacijom Španije povodom osvajanja Evropskog prvenstva, koja će danas biti održana u Madridu, prenosi španski Rekord.

Fudbaleri Španije su u nedelju osvojili Evropsko prvenstvo, dok je Alkaraz pobednik Vimbldona.

Ideja o zajedničkom slavlju u španskoj prestonici potekla je od tenisera i kapitena španske reprezentacije Alvara Morate.

Fudbaleri Španije trebalo bi da stignu na aerodrom Madrid-Barahas danas oko 14.10 časova. 

Posle toga, prvi deo popodneva biće posvećen institucionalnim posetama, a oko 18.30 posetiće kralja Felipea VI u palati Zarzuela. 

Odatle će se preseliti u palatu Monkloa, gde će ih dočekati predsednik Vlade Španije Pedro Sančez, a prijem je zakazan oko 19.30 časova. 

Kada se taj sastanak završi, krenuće šetnja ka palati Komunikacija, poznatijoj kao Palata Sibeles.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()