Potvrđeno: Napredak domaćin Partizanu na stadionu u Humskoj

Zbog renoviranja stadiona u Kruševcu

12.07.2024. 19:56
  • Podeli:
fk partizan, fk napredak, 13 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (3)-65f20127ee9f5.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Sezona u Superligi Srbije počinje za manje od deset dana, a pojedini klubovi će domaće mečeve igrati van svojih igrališta. Razlog za to jeste menjanje travnate podloge, pa će tako Napredak iz Kruševca u prvom kolu biti domaćin Partizanu i to na stadionu Partizana.

Ova informacija potvrđena je i na zvaničnom sajtu Superlige Srbije.

Bilo je u planu da se pomenuti duel igra na "Lagatoru" u Loznici, ali je u poslednjem trenutku odlučeno da se utakmica ipak odigra na stadionu u Humskoj.

Takođe, već je viđeno da u Superligi Srbije pojedini klubovi budu gosti na svom stadionu jer je IMT na stadionu u Zaplanjskoj "ugostio" Voždovac.

Napredak će do završetka radova na stadionu Mladosti biti nominalni domaćin u Humskoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()