Potvrđeno: Paladino novi trener fudbalera Fiorentine

On je potpisao ugovor na dve godine

04.06.2024. 19:12
  • Podeli:
rafaele paladino profimedia-665f4ac1cc482.webp Foto: Profimedia

Italijanski fudbalski stručnjak Rafaele Paladino novi je tremer Fiorentine, saopštio je danas italijanski klub.
Paladino (40) je potpisao ugovor na dve godine, uz opciju da se saradnja nastavi za još jednu sezonu.

U Fiorentinu dolazi iz Monce koju je trenirao dve godine.

"Rafaele veoma veruje u naše planove i izabrao je Fiorentinu uprkos mnogim drugim ponudama. Nadam se da ćemo sa njegovim entuzijazmom, ambicijom i snažnom radnom etikom moći zajedno da uživamo u mnogim uspešnim trenucima", stoji u saopštenju na sajtu kluba iz Firence.

Fiorentina, za koju nastupa reprezentativac Srbije Nikola Milenović, je sezonu završila na osmom mestu sa 60 bodova u italijanskoj ligi, takođe je igrala finale Lige konferencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()