Povrede iskrojile tim Engleske: Sautgejt pozvao igrače iz mlade reprezentacija

Idealan trenutak za proveru mladih

13.11.2023. 14:29
  • Podeli:
Ezri Konza-6552247c7e150.webp Foto: Simon Marper/PA via AP/Tanjug

Napadač Čelsija Kol Palmer, igrač Mančester sitija Riko Luis i fudbaler Aston Vile Ezri Konsa pozvani su danas u reprezentaciju Engleske za mečeve protiv Malte i Severne Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024, prenosi Bi-Bi-Si.

Selektor Engleske Garet Sautgejt odlučio je da Palmera, Luisa i Konsu pozove u nacionalni tim umesto povređenih Džejmsa Medisona, Kaluma Vilsona i Luisa Danka. Palmer i Luis su do sada igrali za mladu reprezentaciju Engleske.

Britanski mediji navode da je fudbaler Real Madrida Džud Belingem zbog povrede neizvestan za duele sa Maltom i Severnom Makedonijom.

Engleska igra sa Maltom 17. novembra, a tri dana kasnije sastaće se sa Severnom Makedonijom. Engleska je već obezbedila plasman na EP 2024.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()