Poznat prvi finalista SP za klubove: Gol dao Džon Kenedi

Mančester siti igra polufinale protiv rivala iz Japana

19.12.2023. 10:04
  • Podeli:
Fluminense Džon Kenedi-658158d6b581c.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Fudbaleri brazilskog Fluminensea plasirali su se u finale Svetskog prvenstva za klubove nakon što su pobedili egipatski Al Ahli sa 2:0 (0:0).

Golove za pobednički tim postigli su Đon Arijas u 71. minutu iz jedanaesterca i Džon Kenedi u 90. minutu.

Fluminense će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog meča u kome se sastaju šampion Evrope Mančester siti i prvak Azije japanski Urava Red Dajmonds.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()