Poznat novi termin večitog derbija

Crno-beli izašli u susret ljutom rivalu.

15.09.2024. 20:28
  • Podeli:
173 večiti derbi, fk crvena zvezda, fk partizan, navijači zvezde, marakana, stadion rajko mitić - foto Dusan MilenkovicATAImages (2)-6627824b65736.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Superliga Srbije odlučila je da 174. večiti derbi bude pomeren na ponedeljak zbog obaveza Crvene zvezde u Ligi šampiona, tako da će Partizan biti domaćin u ponedeljak, 23. septembra od 20 sati.

Dileme više nema, novi, ujedno i zvanični termin 174. večitog drrbija biće 23. septembar.

Predstavnici Partizana i Crvene zvezde nedavno su imali sastank sa čelnicima Zajednice Superlige i tamo je dogovoreno da termin najveće utakmice srpskog fudbala bude pomeren. Sada je ta odluka i zvanična, te su crno-beli izašli su susret ljutom rivalu koji u četvrtak igra svoj meč prvog kola Lige šampiona protiv Benfike na stadionu „Rajko Mitić“.

Partizan je pristao da utakmica narednog kola Superlige u kojoj će biti domaćin Crvenoj zvezdi bude pomerena na ponedeljak, što svakako ne raduje navijače jer je u pitanju radni dan.

Uprkos surovoj dominaciji Zvezde u Superligi i čak sedam titula prvaka države u nizu, Partizan može da se pohvali suvim statističkim podatkom, koji kaže da klub iz Humske na svom terenu nije izgubio još od februara 2016. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()