Poznat tim Nemačke na Svetskom prvenstvu u Kataru: Rojs ipak ne ide u Katar

Selektor Pancera poveo je dva debitanta: Jusufa Mukoko iz Borusije Dortmund i Niklas Fulkrug iz Verdera

10.11.2022. 13:24
  • Podeli:
manuel_neuer - reuters-1667390697949.webp Foto: Reuters

Selektor reprezentacije Nemačke Hansi Flik objavio je spisak od 26 igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Panceri su uvek jedni od favorita, ako ne uvek zbog snage tima ono zbog discipline i posvećenosti 90 plus minuta.

Flik se opredelio za spoj mladosti i iskustva, a odlučio je da u Katar povede i dva debitanta: Jusufa Mukoko iz Borusije Dortmund i Niklas Fulkrug iz Verdera.

Golmani: Manuel Nojer, Mark-Andre ter Štegen, Kevin Trap

Odbrana: Armel Bela Kočap, Matijas Ginter, Kristijan Gunster, Tilo Kerer, Lukas Klosterman, David Raum, Antonio Rudiger, Niko Šloterbek, Niklas Zile

Vezni red: Džošua Kimih, Niklas Fulkrug, Jonas Hofman, Julijan Brant, Karim Adejemi, Leon Gorecka, Mario Gece, Ilkaj Gundogan

Napad: Serž Gnabri, Tomas Miler, Kai Haverc, Džamal Musijala, Jusufa Mukoko, Liroj Sane

Nemačka je u grupi E na Mundijalu, gde su i Španija, Kostarika i Japan, a prvi meč će Nemci odigrati protiv Japana 23. novembra od 14 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()