Poznati fudbaler isprozivao Ukrajinca: Prestani sa predstavom, idi odmah u rat

Ako me pozovu da se borim, da li bih se odazvao, rekao je Zinčenko svojevremeno

08.04.2024. 12:41
  • Podeli:
oleksandr-zincenko-manchester-city-profimedia.jpg

Fudbaler Arsenala i reprezentativac Ukrajine, Oleksandr Zinčenko, nedavno je izjavio da bi išao u rat ako bude potrebno, a sada mu je stigao odgovor od kolege iz Notingem Foresta.

"Ako me pozovu da se borim, da li bih se odazvao? Odgovor je jasan: Išao bih u rat", rekao je Zinčenko za Bi-Bi-Si.

Međutim, ova izjava je izazvala negativne reakcije kod reprezentativca Obale Slonovače i igrača Galatasaraja, Serža Orijea, koji je javno kritikovao Zinčenka na društvenim mrežama.

Orije je izrazio sumnju u iskrenost Ukrajinca i poručio mu da prestane sa predstavom i neka odmah ode u Ukrajinu, naglašavajući da pravi dobrovoljci ne čekaju poziv.

"Prekini sa svojom predstavom i idi odmah tamo. Prave dobrovoljce niko ne zove, sami odu", napisao je Orije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()