Predoziran primljen u bolnicu: Laveci iz nevolje upada u nevolju

Uz poznatog fudbalera je samo njegova devojka

09.01.2024. 08:53
  • Podeli:
Ezekijel Laveci-659cfb03a248c.webp Foto: Profimedia

Proslavljeni argentinski fudbaler Ezekijel Laveci očigledno proživljava težak period u životu, pošto je ponovo primljen u bolnicu.

Kako je objavila španska "Marka", pozivajući se na argentinske medije, Laveci je u bolnicu, "Sanatorio Zabala" u Buenos Airesu, primljen zbog predoziranja i trenutno je na intenzivnoj nezi, gde se vrši detoksikacija njegovog tela.

"Ima simptome predoziranja nakon što je imao dosta porodičnih problema. Njegovi bližnji moraju nešto da preduzmu po tom pitanju", rekao je novinar Luis Ventura za America TV.

Uz Lavecija je u bolnici samo njegova devojka Natali Borges, dok je njegov sin Tomas na Instagramu pokušao da demantuje celu situaciju, pa je poručio svima da prestanu da "izmišljaju priče".

Laveci će ovog puta duži period da ostane u rehabilitacijskom centru kako bi pokušao da se "skine" sa droga i izleči od zavisnosti. 

Problemi se samo nižu

Laveci je u bolnici završio i pre 20 dana, kada je povređen u tuči sa bratom u svom domu u Punta del Esteu, u Urugvaju. Tada je imao ubodnu ranu u predelu stomaka i prelom u predelu ključne kosti.

Nakon saniranja povreda avionom se vratio u Argentinu, a sada je u novim nevoljama.

Lavecija ljubitelji fudbala najbolje pamte po igrama u Napoliju i PSŽ, ali i u dresu reprezentacije Argentine za koju je nastupio 51 put. Karijeru je okončao pre četiri godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()