Predsednik posetio Orlove pred put za Nemačku: Borite se i pobedite ih sve

Evropsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 14. jula

11.06.2024. 18:26
  • Podeli:
aleksandar vučić, orlovi, fudbalska reprezentacija srbije, fudbalerri srbije, 11 jun 2024 - foto Instagram buducnostsrbijeav-66687c05baa59.webp Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas fudbalsku reprezentaciju u avionu, pred poletanje za Nemačku, i poželeo selektoru Draganu Stojkoviću i igračima mnogo sreće na predstojećem Evropskom prvenstvu. 

"Predsednik Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić posetio je reprezentazivce naše zemlje u avionu pred poletanje za Nemačku i poželeo im puno sreće i uspeha na predstojećem Evropskom prvenstvu", stoji u objavi Fudbalskog saveza Srbije na društvenoj mreži X.

Predsednik Vučić je na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav poželeo srećan put srpskoj reprezentaciji na EP rekavši: "Borite se i pobedite ih sve!". 

Reprezentacija Srbije je danas otputovala za Nemačku, gde će u nedelju u Gelzenkirhenu odigrati prvi meč grupe C protiv Engleske. Rivali "orlova" u grupnoj fazi su još i Slovenija i Danska. 

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj na programu je od 14. juna do 14. jula.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()