Predsednik UEFA Aleksander Čeferin stigao u jednodnevnu posetu Srbiji

Slovenac nam je ukazao veliku čast u danu kad se otvara novi stadion u Zaječaru i kad Orlovi igraju protiv Bugarske

19.11.2023. 10:52
  • Podeli:
aleksander čeferin, dragan džajić - 19 nov 2023 - foto FSS-6559e17457341.webp Foto: FSS

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin stigao je u Srbiju gde će biti specijalni gost Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u danu kad se otvara novi stadion u Zaječaru i kad "orlovi" igraju odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo u Leskovcu protiv Bugarske. 

Kako je saopšteno na sajtu FSS, Slovenac je ukazao veliku čast FSS i državi Srbiji, pošto će biti prisutan na oba ova velika događaja za našu zemlju, zajedno sa Zoranom Lakovićem, direktorom Nacionalnih asocijacija UEFA i Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. 

Čeferina je na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" sačekala delegacija FSS na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, odnosno potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()