Prelep gest fudbalera Zvezde: Na meč sa Radničkim u majicama sa posebnim natpisom

Zvezda će u petak - 18. oktobra od 16 časova odigrati meč 12. kola Superlige Srbije.

15.10.2024. 14:52
  • Podeli:
zvezda delije derbi-66f1bbbe95c9b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbalski klub Crvena zvezda će u sklopu Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke na meču protiv Radničkog iz Niša ugostiti Udruženje “Budimo zajedno”, a podršku pripadnicama lepšeg pola pružiće i prvotimci kluba, kao i veliki broj zvezdaša koji će se naći na tribinama.

Zvezda će u petak - 18. oktobra od 16 časova odigrati meč 12. kola Superlige Srbije, a upravo na pomenutom susretu će se na tribinama naći posebne gošće. Udruženje “Budimo zajedno” okuplja žene koje bore sa rakom dojke, ali i one koje su pobedile najvećeg životnog neprijatelja i dobile najvažniju bitku.

Članice udruženja će imati priliku da posete trofejni Muzej kluba, a zatim će ih ugostiti i predsednik Crvene zvezde - Svetozar Mijailović. Nakon obilaska stadiona “Rajko Mitić” pripadnice lepšeg pola će uživati u duelu izabranika Vladana Milojevića i ekipe Radničkog iz Niša.

Podršku članicama Udruženja “Budimo zajedno” će pružiti i prvotimci Zvezde i Radničkog, koji će na teren izaći u majicama sa snažnom porukom - “Preventiva je tvoja pobeda, pregledaj se!”.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()