Premijer liga odabrala: Unai Emeri najbolji menadžer

Iza njega su ostala trojica trenera

12.01.2024. 15:25
  • Podeli:
Unai Emeri-65a14bb8ac237.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Španski stručnjak Unai Emeri najbolji je menadžer meseca decembra u Premijer ligi, objavili su organizatori engleskog šampionata.

"Zahvalan sam i veoma ponosan na posao koji radimo. Važno je biti konstantan, ostati zahtevan i pokušati da svakog dana napreduješ", istakao je Emeri koji ove sezone uspešno vodi ekipu Aston Vile

Iza njega su ostali Andoni Iraola, Jirgen Klop i Dejvid Mojes

Aston Vila je izgubila samo jedan od sedam mečeva koliko je odigrala u decembru, u kome je upisala pobede protiv Mančester sitija i Arsenala.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()