Premijer liga u centru pažnje: Novi sukob trenera na utakmici

Ovog puta razlog za svađu bilo je dodirivanje igrača suparničkog tima

15.10.2022. 11:58
  • Podeli:
Premijer liga sukob trenera-1665827354617.webp Foto: Profimedia

Utakmica 11. kola prvenstva Engleske, izmešu Bretforda i Brajtona, pamtiće se po sukobu trenera dva tima - Roberta de Zerbija i Tomasa Franka. Pobeda Bretforda, kao domaćina, od 2:0 i dva gola kapitena Ivana Tonija biće teme u drugom planu.

Menadžer gostiju De Zerbi nije uspeo da zanemari gest Tomasa Franka kojim je dodirnuo jednog od igrača Brajtona. Zamerka upućena domaćem treneru bila je prvo verbalna, da bi ubrzo stigla do guranja i koškanja. Fizički sukob su sprečili igrači obe ekipe tako što su se umešali i rastavili ih.

I De Zerbi i Frank su kažnjeni žutim kartonom.

"Ne volim kad drugi treneri dira mog igrača ili kad razgovara sa njim. Ja to ne radim", rekao je De Zerbi posle utakmice, što nije nikakvo opravdanje za ulazak u sukob.

Sukobi u Premijer ligi, ove sezone, počinju da budu učestali. Sezonu su otvorili Tomas Tuhel i Antonio Konte koji su se "dokačili" tokom pozdravljanja na kraju utakmice Čelsi - Totenhem.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()