Preminuo nekadašnji nemački fudbalski trener Krištof Daum

Pored Kelna trenirao je Štutgart, Bešiktaš, Bajer Leverkuzen, Austriju Beč, Fenerbahče, Ajntraht Frankfurt, Klub Briž, Bursu i reprezentaciju Rumunije

25.08.2024. 13:05
  • Podeli:
Krištof Daum-66cb0fad5cae7.webp Foto: X/@fckoeln_en

Nekadašnji nemački fudbalski trener Krištof Daum preminuo je u 70. godini.

Krištof Daum je tokom igračke karijere nastupao za Ajntraht iz Duizburga i drugi tim Kelna.

Trenersku karijeru je počeo 1986. godine na klupi Kelna. Ovaj klub je vodio od 1986. do 1990. godine, kao i od 2006. do 2009.

Pored Kelna trenirao je Štutgart, Bešiktaš, Bajer Leverkuzen, Austriju Beč, Fenerbahče, Ajntraht Frankfurt, Klub Briž, Bursu i reprezentaciju Rumunije.

Daum se 2017. povukao sa mesta selektora Rumunije, a pre nekoliko godina je objavio da boluje od kancera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()