Od 18 časova ove ulice se zatvaraju u Beogradu: Kolima kroz centar do subote popodne samo ako morate

Generalna proba svečanosti održaće se danas od 18.00 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

13.09.2024. 09:48
  • Podeli:
Skupština Srbije_Foto Reuters-63d17b239fbb7.webp Foto: Reuters

Povodom svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, koja će biti održana sutra 14. septembra 2024. godine od 11 časova, ispred Skupštine Srbije u Beogradu, doći će do izmena u režimu saobraćaja zbog zatvaranja pojedinih ulica danas od 18.00 do 20.00 časova i na dan svečanosti 14. septembra, od 07.00 do 14.00 časova.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice: Trg Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovska (od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra), Bulevar kralja Aleksandra (od Beogradske do Kneza Miloša), Kneza Miloša (od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra), Dečanska (od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića), Resavska (od Krunske do Bulevara Kralja Aleksandra) i Vlajkovićeva (od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime).

Generalna proba svečanosti održaće se danas od 18.00 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Radovi na deonici autoputa Beograd - petlja Aerodrom

Radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici autoputa Beograd - petlja Aerodrom, u smeru ka Šidu, obavljaće se od danas do 19. septembra, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Vozna i zaustavna traka će u smeru ka Šidu biti zatvorene, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom trakom suprotnog smera, navodi se u saopštenju.

Za vreme izvođenja radova neće raditi LUKOIL pumpa, a na petljama Aerodrom i Beograd saobraćaj se odvija ustaljenim režimom. 

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()