Presudila trudna žena: Otkriven razlog zbog kojeg Olajinka napušta Zvezdu i vraća se u Češku

Moramo da doteramo ugovorne odnose, a on mora da prođe lekarski pregled, rekao je direktor Slavije

18.07.2024. 09:12
  • Podeli:
FK Crvena zvezda FK Voždovac Piter Olajinka TANJUG_MARKO ĐOKOVIĆ-65c79fd5cde7e.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Nigerijski fudbaler Piter Olajinka mogao bi vrlo brzo da ode iz Crvene zvezde, bar po pisanju čeških medija. Oni, naime, navode da je postignut dogovor između kluba iz Ljutice Bogdana i bivšeg Olajinkinog kluba iz Praga, o čemu je govorio i direktor Slavije Jaroslav Tvrdik

Dakle, Nigerijac bi posle samo godinu dana otišao iz Zvezde, a Tvrdik navodi da se Slavija sve dogovorila sa Crvenom zvezdom - Piter Olajinka se vraća u Prag, a crveno-belima će pripasti dva miliona evra za obeštećenje. Olajinka je, inače, ostavio solidan utisak u Srbiji, ali tokom priprema je bio povređen.

"Uspeli smo da se dogovorimo sa Crvenom zvezdom o ceni transfera" rekao je Jaroslav Tvrdik, a češki portal Sport.cz piše da bi iznos transfera trebalo da bude 50 miliona kruna, ili dva miliona evra.

Crvena zvezda i Slavija pregovarali su oko mesec dana, a Piter Olajinka je insistirao na transferu, jer je njegova trudna žena želela da se vrati u Prag.

"Piter je hteo da se vrati. Moramo da doteramo ugovorne odnose, a on mora da prođe lekarski pregled. Verujem da ćemo ga uskoro predstaviti navijačima", istakao je Tvrdik.

Piter Olajinka napustio je Slaviju po isteku ugovora i kao slobodan igrač je došao u Crvenu zvezdu pre godinu dana. Sa Slavijom je bio tri puta prvak Češke i isto toliko puta uzimao je nacionalni kup.

"Teško je naći takvog igrača! Kada je otišao pre godinu dana, nije me slušao. Rekao sam mu da će se vratiti vrlo brzo. Odgovorio je da je to moguće. Siguran sam 100 odsto da će odmah biti pojačanje za nas", kazao je trener Jindrih Trpišovski.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()