Preterao na meču mladih fudbalerki: FIFA suspendovala Semjuela Etoa na šest meseci

Eto je predsednik FS Kameruna od decembra 2021. godine

30.09.2024. 21:56
  • Podeli:
samjuel eto, 3 jul 2024 - profimedia-0886996258-66fb0259111cc.webp Foto: Profimedia

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je predsednika Fudbalskog saveza Kameruna Semjuela Etoa na šest meseci zbog kršenja disciplinskih propisa, prenosi Rojters.

U saopštenju FIFA se navodi da je Etou zabranjeno da u narednih šest meseci prisustvuje svim utakmicama kamerunske reprezentacije bez obzira na uzrast.

On je kažnjen zbog incidenta na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva za igračice do 20 godina između Kameruna i Brazila, koji je odigran 11. septembra u Bogoti.

FIFA nije objavila detalje incidenta, ali se navodi da je Eto proglašen krivim za "uvredljivo ponašanje i kršenje načela fer-pleja".

Eto je predsednik FS Kameruna od decembra 2021. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()