Privatan avion, cveće, šal oko vrata: Kraljevski doček za Mitrovića u Rijadu

Saga je konačno završena, naš reprezentativac je potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim saudijskim timom, a po sezoni će zarađivati 25 miliona evra

21.08.2023. 14:21
  • Podeli:
Mitrović Twitter-64e356c3167ce.webp Foto: Twitter/@Alhilal_EN

Srpski fudbaler doputovao u Saudijsku Arabiju, gde će se priključiti Al Hilalu.

Širok osmeh na licu Aleksandra Mitrovića (28) dovoljni govori o tome koliko je srećan zbog dolaska u klub iz Rijada. 

Saga je konačno završena, naš reprezentativac je potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim saudijskim timom, a po sezoni će zarađivati 25 miliona evra.

Koliko od snažnog napadača očekuju u taboru Al Hilala najbolje se može videti po dočeku koji su mu priredili - privatan avion, cveće, šal oko vrata, veliki broj novinara i fotoreportera, luksuzan automobil.

Nešto slično je samo dva dana ranije priređeno i zbog dolaska brazilskog asa Nejmara, koji će ubuduće deliti svlačionicu sa Mitrom i Sergejom Milinković Savićem.

"Sa Mitrovićem u špicu i kada se oporavi Nejmar od lakše povrede, naše pozicije biće dobro popunjene. Na taj način završili smo sa inostranim pojačanjima za ovo leto", rekao je Žorž Žesus, trener Al Hilala.

Momak koji je ponikao u Partizanu zadužio je plavi dres sa brojem devet, dok je njegov sada već bivši klub Fulam na ime obeštećenja zaradio 50 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()