Prodaja ulaznica za "večiti derbi" za navijače Partizana počinje u sredu

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 700 dinara a za zapadnu tribinu 1.300 dinara

16.04.2024. 23:15
  • Podeli:
fk partizan, fk imt, superliga srbije - 17 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65d0e7793067a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Prodaja ulaznica za 173. "večiti derbi", koji je na programu u subotu od 18 časova  na stadionu Rajko Mitić, za sektore namenjene navijačima Partizana, počinje u sredu od 10 časova, saopšteno je danas na sajtu drugoplasiranog kluba Superlige Srbije.

"Ulaznice za južnu tribinu koštaju 700 dinara a za zapadnu tribinu 1.300 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument", stoji u objavi na sajtu Partizana.

"Od srede ulaznice se mogu kupiti na prodajnom mestu Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator, od 10 do 18 časova, od srede do petka. Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje takođe u sredu od 10 časova i odvijaće se u sredu, četvrtak i petak u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Na dan utakmice prodaja ulaznica odvijaće se isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice", zaključuje se u klupskoj objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()