Prokockano vođstvo: TSC poražen od Frajburga u Ligi Evrope

Prvo mesto na tabeli drži Vest Hem sa šest bodova, a TSC poslednje

26.10.2023. 21:46
  • Podeli:
Tan2023-10-2620242372_4 tsc bačka topola frajburg liga evrope AP PhotoDarko Vojinovic-653ac354c1198.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Fudbaleri TSC-a poraženi su večeras u Bačkoj Topoli od ekipe Frajburga rezultatom 3:1 (0:1) u meču trećeg kola grupe A Lige Evrope.

TSC je poveo u 13. minutu golom Nemanje Petrovića. Frajburg je do pobede stigao u drugom poluvremenu, a sva tri gola za goste postigao je Vinćenco Grifo

On je prvi pogodak postigao u 49. minutu iz penala, a potom se još dva puta upisao u strelce u 59. i 73. minutu.

U drugom meču trećeg kola grupe A, Olimpijakos je na svom terenu pobedio Vest Hem 2:1.

Prvo mesto na tabeli drži Vest Hem sa šest bodova, dok je Frajburg drugi sa takođe šest. Olimpijakos je treći sa četiri boda, dok je TSC poslednji sa samo jednim poenom.

U narednom kolu grupe A Lige Evrope, koje je na programu devetog novembra, igraće Frajburg - TSC i Vest Hem - Olimpijakos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()