Promena planova: Novi termin finala Kupa Srbije

Trebalo je da timovi na teren izađu u četvrtak u 18 sati i 30 minuta, ali je susret pomeren za 21 sat

20.05.2023. 14:41
  • Podeli:
kup srbije fss-6454f266adad7.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Finale Kupa Srbije ipak se neće odigrati u dogovorenom terminu. Naime, fudbaler Crvene zvezde i Čukaričkom prvo je trebalo da na teren izađu u četvrtak u 18 sati i 30 minuta, ali je susret pomeren za 21 sat.

Kako prenosi Nova.rs, razlog pomeranja utakmice su litije koje se održavaju sa početkom od 19 sati.

Ovo će biti četvrti međusobni susret ova dva tima, a u prethodna tri izabranici Miloša Milojevića slavili su i to sa nulom. U prvom meču na Brdu bilo je 0:2, a naredna dva puta na Marakani crveno-beli bili su bolji sa čak 3:0 i 4:0.

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana do finala došao je eliminisavši TSC sa 3:0 u polufinalu, dok je Čukarički do direktne borbe za trofej stigao preko Vojvodine, pobedom od 2:0.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()