Promene nakon debakla u Humskoj: Iliev smenio direktora omladinske škole

Da li će se problemi u Humskoj konačno rešiti?

24.09.2024. 12:55
  • Podeli:
ivica iliev Antonio AhelATAImages-667422c77d5d2.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbalski klub Partizan je smenio Vanju Radinovića sa mesta direktora omladinske škole.

Tako se posle nekoliko godina lutanja u magli okončala saga za koju u Humskoj ili nisu imali ili nisu želeli da imaju sluha čak i kad su bivši igrači, treneri sugerisali da akademija ne radi kako treba, da nije dobro vođena i da je postala privatni poligon za razvoj podobnih trenera, a ne igrača, jednog čoveka.

 O čemu je i sam Iliev govorio na konferenciji za medije u utorak.

Da su prepotencijom, izostankom prave komunikacije sa ostatkom kluba i nepoštovanjem hijerarhije odnosi potpuno narušeni, da određeni "stručnjaci" imaju protekciju u podršci za licence i da kadar jednostavno nije dovoljno ni kvalitetan niti školovan da primeti, oblikuje i selektira talentovano dete do prelaska u prvi tim.

Redom su treneri prvog tima, od Zorana Bate Mirkovića do današnjeg Stanojevića, mahom svi nekada polaznici čuvene Partizanove škole, skretali pažnju da u prvi tim ne stižu deca iz akademije kao ranije, da kvalitet i obučenost nisu zadovoljavajući. 

A, vrhunac je činjenica da je Partizan u poslednje dve ili tri godine morao da "dokupljuje" bonuse, čak i dodeljuje pasoše internacionalcima, jer iz svojih resursa nije imao i dobijao ono što se očekuje.

Ipak, sada će biti postavljen novi direktor omladinske škole, pa se nadamo da će se bar deo problema u Parizanu konačno rešiti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()