Promene u timu Japana za Svetsko prvenstvo: Pronađena zamena za Nakajamu

Igrač Hadersfilda povredio je Ahilovu tetivu i za njega je sezona završena

08.11.2022. 11:33
  • Podeli:
Japan logo-1667903614546.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Šonan Belmara, Šuto Mačino, zameniće povređenog Jutu Nakajamu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštio je Fudbalski savez Japana (JFA).

Selektor Japana Hadžime Morijasu je pre nedelju dana saopštio spisak od 26 igrača za Svetsko prvenstvo.

Međutim, Nakajama, koji igra za Hadersfild, povredio je pre pet dana Ahilovu tetivu na meču protiv Sanderlenda. Japanac zbog povrede neće igrati do kraja sezone.

Mačino je prošle sezone za Šonan postigao 15 golova na 39 utakmica. Za Japan je debitovao ove godine, a tri puta se upisao u strelce na četiri meča.

SP će biti odigrano do 20. novembra do 18. decembra, a Japan će biti u grupi E sa selekcijama Španije, Nemačke i Kostarike.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()