Prosinečki posle pobede nije mogao pred novinare: Niko ništa u fudbalu Crne Gore ne bi menjao

Kod nas u timu je vrh svetskog fudbala, kaže Marko Bakić

26.03.2024. 15:56
  • Podeli:
Robert Prosinečki-65bf9ecce871d.webp Foto: Profimedia

Robert Prosinečki je toliko dobro skockao tim Crne Gore za ciklus prijateljskih utakmica i toliko utrošio energije da posle meča nije mogao pred novinare. Posle onoga šta se videlo na utakmicama sa Belorusijom i Severnom Makedonijom u tamošnjem fudbalu nema više nezadovoljnih.

Nakon što je u prvoj utakmici pobedio Belorusiju, slavio je i u drugoj sa 1:0 protiv Severne Makedonije. Do pobede je došao tako što je ostao bez glasa. Zato je pred novinare poslao pomoćnika Gordana Ciprića:

"Odradili smo dosta promena u ekipi u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo malo problema u međuprostorima, gde su Makedonci lako dolazili do lopte, ali na sreću nije bilo većih problema. U nastavku smo napravili promene, igrali na rezultat i priveli utakmicu kraju kako smo želeli", rekao je Ciprić.

Prosinečkim su oduševljeni crnogorski navijači, javnost i igrači. Ovako o njemu govori Marko Bakić

"Novi selektor je uneo novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo da promenimo na teren. Nama je čast raditi sa takvom fudbalskom veličinom. Svi znamo ko je Prosinečki, kakav je igrač bio. Neki od nas odrasli su slušajući priče o tome kakvi su fudbaleri bili on i Dejan Savićević. Prosinečki je sad selektor, Savićević predsednik Saveza, kapetani su Savić i Jovetić. To je vrh svetskog fudbala, voleo bih da ovo potraje".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()