Prva grupa Bed Blu Bojsa stigla u Zagreb: U sopstvenom aranžmanu, prekrivenih lica

Dočekala ih je bakljada ispred zgrade

10.12.2023. 13:04
  • Podeli:
navijači aek tanjug ap Petros Giannakouris-64d38fed741d4.webp Foto: Tanjug/Ap/Petros Giannakouris

Trideset navijača zagrebačkog Dinama, koji su se nalazili u istražnom zatvoru u Grčkoj zbog ubistva navijača AEK-a, pušteni su na slobodu i moraju što pre da napuste zemlju. 

Prva grupa Bed Blu Bojsa, o sopstvenom trošku, stigla je iz Atine u Zagreb, gde su ih na aerodromu "Franjo Tuđman" dočekali članovi porodice i prijatelji, a bilo je i policajaca u civilu. Oni su prekrivenog lica napustili zgradu, bez mnogo zadržavanja, kako im se identitet ne bi otkrio. 

Kako prenose hrvatski mediji "ispred zgrade aerodroma zapaljene su baklje u znak dobrodošlice".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()