Prva pobeda u Ligi šampiona: Fudbaleri Milana bolji od Briža

ba kluba sad imaju po tri boda iz tri utakmice, Milan sa gol razlikom minus jedan, Briž sa minus četiri

22.10.2024. 21:00
  • Podeli:
fudbaleri Milana profimedia-6717f4e919207.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana savladali su Briž rezultatom 3:1 u meču 4. kola Lige šampiona i tako stigli do prve pobede u Ligi šampiona ove sezone.

Oba kluba sad imaju po tri boda iz tri utakmice, Milan sa gol razlikom minus jedan, Briž sa minus četiri.

 Briž je imao veliku šansu da povede već u 8. minutu, ali je ekvadorski štoper Joel Ordonjez pogodio prečku. Milan je poveo u 34. minutu, Kristijan Pulišić je dao gol direktno iz kornera.

Goste je od 40. minuta igrao sa desetoricom, pošto je posle intervencije iz VAR sobe nemački sudija Feliks Cvajer dodeli direktan crveni karton Rafaelu Onjediki.

Uprkos brojčanom minusu, Briž je izjednačio u 51. minutu, strelac je bio rezervista Kirijan Sabe iskosa sa 15 metara, posle dodavanja ratođe rezerviste Huga Vetlesena.

 Domaćin je povratio vođstvo u 61. minutu, Tidžani Rejnders je bio strelac posle asistencije Noe Okafora. Deset minuta kasnije isti igrač je bio strelac za 3:1, samo je asistent bio rezervista Samuel Čukvueze.

Milan će dočekati Crvenu zvezdu 11. decembra u 6. kolu Lige šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()