Prvi od mnogih: Oglasio se Lazar Jovanović posle gola za Crvenu zvezdu

Trudiću se da ispunjavam sve zahteve šefa Vladana Milojevića i da radim što više na sebi, kako bih napredovao, rekao je mladi fudbaler

05.07.2024. 15:51
  • Podeli:
lazar jovanović - foto FK Crvena zvezda-6687fbccdbdf3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Lazar Jovanović je posle pogotka u pobedi nad Sočijem (2:0) rekao da se nada da mu je to prvi od mnogobrojnih golova za šampiona Srbije. 

"Nadam se da je ovo moj prvi od mnogobrojnih golova u Crvenoj zvezdi. Trudiću se da ispunjavam sve zahteve šefa Vladana Milojevića i da radim što više na sebi, kako bih napredovao. Što se samog pogotka tiče, fudbal je živa stvar, to su sve stuacije i momenti u kojima se igrači nađu", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Naglasio je i da su ga saigrači primili fenomenalno. 

"Mnoge od njih znam od ranije, dok su mi stariji dosta pomogli savetima kako da se ponašam i kako da reagujem u određenim situacijama, pa mi za sad ide lepo", rekao je Jovanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()