Prvi put od rastanka sa Zvezdom: Barak Bahar stigao u Beograd

Došao u društvu svog saradnika Gaja Serfatija

19.03.2024. 12:50
  • Podeli:
barak bahar, fk crvena zvezda - 4 nov 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (1)-6546af59255c4.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Izraelski trneren Barak Bahar je, prvi put od smene sa mesta trenera Crvene zvezde i tužbe protiv srpskog kluba, doputovao u Beograd. Fudbalski stručnjak stigao je letom iz Tel Aviva, u društvu svog saradnika Gaja Serfatija, avionom kojim su putovali košarkaši Makabija na evroligaški meč sa Asvelom, prenosi Sport klub.  

Svrha Baharovog dolaska u Beograd je privatna. Izraleac se odmah posle smene vrati u domovinu, jer je tamo bilo ratno stanje, a i porodica mu je bila tamo.

Bahar je dobio otkaz posle poraza u večitom derbiju od Partizana u Humskoj 20. decembra, a potom je podneo tužbu protiv Crvene zvezda pred FIFA i zahteva isplatu velikog novca.

Nije se Bahar oglašavao od podnošenja tužbe, ali jesu reagovali ljudi iz kluba na "Marakani".

Od napuštanja Crvene zvezde Bahar nije pronašao klub i verovatno i neće dok traje sudski proces.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()