Prvi trening Benfike sa novim trenerom: Bruno Laž ne računa na tri igrača

Laž je vodio Benfiku i u sezoni 2019/20, a prošle nedelje je na klupi nasledio Nemca Rogera Šmita

12.09.2024. 20:54
  • Podeli:
profimedia-0810396311 bruno laž-66e338bfb906b.webp Foto: Profimedia

Novi trener Benfike Bruno Laž odradio je danas prvi trening sa kompletnom ekipom pred debi u drugom mandatu na klupi "orlova" i to na samo sedam dana pred gostovanje Crvenoj zvezdi u prvom kolu Lige šampiona. 

Laž (48) je prvi put od povratka u klub imao na raspolaganju sve zdrave igrače pošto su se danas na trening vratili i reprezentativci. 

Povratnik u Benfiku nije danas na treningu mogao da računa na povređene Frederika Aursnesa, Renata Sančesa i Tijaga Guveju, koji neće biti u konkurenciji za meč protiv Santa Klare u petom kolu portugalskog prvenstva u subotu od 21 i 30, ali ni sledećeg četvrtka na stadionu "Rajko Mitić" od 18 i 45.

Laž je vodio Benfiku i u sezoni 2019/20, a prošle nedelje je na klupi nasledio Nemca Rogera Šmita koji je dobio otkaz zbog lošeg starta "orlova" u novoj sezoni. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()