Prvo pojačanje iz Zvezde: Nemanja Milunović stiže na Ub

Jedinstvo je novi član Superlige Srbije

04.06.2024. 19:58
  • Podeli:
nemanja milunovic Dusan MilenkovicATAImages-665849e585d90.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Fudbaleri Jedinstva sa Uba su ostvarili istorijski uspeh nakon plasmana u Superligu Srbije.Ishod je obradovao čitav Ub, čiji će stanovnici po prvi put gledati voljeni klub u elitnom rangu srpskog fudbala.

Spekuliše se o pojačanjima, a kako saznaje Meridian sport, prvo ime koje će stići u klub je doskorašnji igrač Crvene zvezde, Nemanja Milunović.

Pregovori još uvek nisu završeni, ali veliko interesovanje postoji i očekuje se da bi u narednim danima moglo da dođe do konačnog dogovora.

Prekaljeni, 34-godišnji defanzivac, odigrao je čak 117 utakmica za crveno-bele iz Ljutice Bogdana. Pet puta je osvojio trofej namenjen šampionu Superlige Srbije, dok je u tri navrata do zlatnog odličja stigao i u nacionalnom Kupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()