Prvo pojačanje Sitija: Mateo Kovačić

Hrvatski fudbaler u Siti stiže iz Čelsija

27.06.2023. 20:47
  • Podeli:
Kovačić tviter mancity-649b2ec81629e.webp Foto: Twitter/@ManCity

Hrvatski fudbaler Mateo Kovačić novi je igrač Mančester sitija, potvrdio je klub.

Kovačić u Siti stiže iz Čelsija, a sa klubom iz Mančestera je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 31,9 miliona dolara plus dodaci.

On je prvo pojačanje Sitija u ovom prelaznom roku.

"Ovo je za mene sjajan potez i jedva čekam da počnem sa Sitijem. Svako ko je gledao ovaj tim pod Pepom koliko su dobri - za mene najbolji na svetu", izjavio je Kovačić.

Kovačić je za Čelsi odigrao 227 utakmica i postigao šest golova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()