PSŽ ide na sve za Barsino čudo od deteta: Parižani spremili ponudu koja se ne odbija, ali...

Savršena zamena za Embapea

29.06.2024. 15:58
  • Podeli:
lamin jamal, 15 jun 2024 - foto Reuters-666dea73aaa36.webp Foto: Reuters

Govorilo se i ranije o interesovanju PSŽ-a za Barselonino "čudo od deteta", Lamina Jamala, a sada se to potvrdilo.

Naime, Parižani su spremni da izdvoje bombastičnih 250.000.000 evra za mladog Španca, ali pitanje je i da li će to biti dovoljno.

Ako pitate čelnike Barselone, oni ne žele ni po koju cenu da se odreklu mladog krilnog fudbalera. To potvrđuju i informacije da bi Jamal mogao dobiti broj 10, kada klub napusti Ansu Fati.

"Broj 10 pripada Fatiju, ali ukoliko bude slobodan, naravno da bi mi bila čast da ga preuzmem. Broj 10 u Barseloni je san svakog igrača, to je nešto što se ne odbija", rekao je Jamal.

U isto vreme, poručio je i da mašta samo o uspesima sa Barselonom, i da ne razmišlja preterano o drugim klubovima.

Inače, Jamal je trenutno sa reprezentacijom Španije na Evropskom prvebstvu u Nemačkoj, gde je bio jedan od najboljih u dosadašnjem delu turnira, čime je samo "podigao" svoju cenu.

Sa druge strane, treba istaći i da Parižani žele ekspresno da dovedu zamenu za Kilijana Embapea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()