Rade Bogdanović biranim rečima o Slovencu: Majka mu Srpkinja, rođen na Božić, biće srpski zet

Nižu se pohvale na račun golmana Atletiko Madrida

01.07.2024. 21:14
  • Podeli:
rade bogdanovic una-6570c252f18fb.webp Foto: UNA

Fudbaleri Slovenije igraju osminu finala Evropskog prvenstva protiv selekcije Portugala.

Rade Bogdanović je gostujući na RTS-u pohvalio selekciju Slovenije kao jedinu balkansku reprezentaciju u nokaut fazi, a posebno je istakao golmana Jana Oblaka.

"Slovenačka reprezentacija ima jednu drugu figuru pored selektora, a to je golman Oblak. On je lider te ekipe, dugogodišnji golman Atletiko Madrida, jedna persona kojoj se veruje, jedan tata u svlačionici kao što je Kompani. Meni je drago zato što mu je majka Srpkinja, rodio se sedmog januara na Božić, on je naš, pa je naš. Zato jeste lider, zato jeste najbolji", rekao je Bogdanović.

Na kraju je aludirao i na to što je Jan u vezi sa srpskom teniserkom Olgom Danilović.

"Možda je on i budući srpski zet", zaključio je Bogdanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()