Radnički jači za levog beka: Stigao Feđin učenik

Saradnja dogovorena na godinu dana

10.09.2024. 18:30
  • Podeli:
radnicki fk radnicki-66e06f87dff65.webp Foto: FK Radnički

Kragujevački Radnički je ozvaničio još jedno pojačanje za novu sezonu.

U pitanju je Slaviša Radović, 30-godišnji levi bek koji je ugovorio saradnju na godinu dana i koji bi trebalo da bude rezervna opcija Tomislavu Dadiću.

Podsetimo, Radnički je pred ovu sezonu ostao bez Ljubiše Pecelja kojem je istekao ugovor, pa je klub iz srca Šumadije tražio rešenje na poziciji levog beka.

Radović ima dosta iskustva kroz svoju karijeru, počeo je kao član Jedinstva iz Malog Zvornika, potom je igrao za Lokomotivu iz Beograda, Drinu iz Zvornika, Vojvodinu, Olimpik iz Sarajeva, Voždovac, Zemun i Radnik iz Bijeljine, da bi potom igrao kod Feđe Dudića u Veležu iz Mostara sa kojim je igrao Evropu i osvojio Kup BiH. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()