Ramos drži rekord: Tražio sudiji VAR snimak, ovaj ga poslušao pa mu dao crveni karton

Fudbaler Sevilje je najviše puta kažnjavan

28.11.2023. 13:08
  • Podeli:
Serhio Ramos-6565d7e9684e5.webp Foto: AP Photo/Jose Breton/Tanjug

Real Sosijedad je u sa 2:1 pobedio Sevilju u utakmici 14. kola španskog prvenstva. Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta tog dvoboja u kom je Sevilja kraj susreta dočekala sa isključenjima Serhija Ramosa (prekršaj) i Hesusa Navasa (prigovor). 

Ramosu je to u 513. utakmici špankog prvenstva bio 27. crveni karton.

U toj je statističkoj kategoriji nekadašnji kapetan Real Madrida, a danas Seviljin štoper, rekorder La Lige. Takođe je i igrač kom je u španskom prvenstvu najviše puta pokazan žuti karton (171). Dva su mu pokazana i na nedjeljnom susretu, a nakon drugog je Ramos tražio od sudije da razmotri odluku i pogleda VAR snimak.

Ovaj ga je poslušao i umesto isključenja zbog dve javne opomene, nakon pregleda snimke, Ramosu pokazao direktan crveni karton zbog neopreznog starta na Braisu Mendezu.

Ramos je dva isključenja zaradio i kao igrač PSŽ pa ih ukupno ima 29. Rekorder po broju crvenih kartona u karijeri je nekadašnji kolumbijski reprezentativac Žerardo Bedoja. Skupio ih je 46.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()