Ramos nije opcija za Sevilju

Španac je nedavno raskinuo saradnju sa Pari Sen Žermenu

04.07.2023. 12:08
  • Podeli:
Serhio Ramos-63f7d8d723b02.webp Foto: Profimedia

Potpredsednik FK Sevilja Hoze Marija del Nido Karesko demantovao je da je klub zainteresovan za bivšeg španskog fudbalskog reprezentativca Serhija Ramosa (37), prenose španski mediji.

Ramos je nedavno raskinuo saradnju sa Pari Sen Žermenu, a interesovanje za iskusnog fudbalera pokazao je Inter iz Majamija. Pojedini španski mediji su objavili da Ramos želi da se vratki u klub u kojem je počeo igračku karijeru.

"Nema pregovora sa Ramosom. On je sjajan fudbaler, potekao je iz naše akademije, ali Ramos nije opcija za Sevilju", rekao je Karesko.

Ramos je bio član Sevilje od 1996. do 2005. godine. On je potom 16 sezona nastupao za Real, a poslednje dve godine je igrao za PSŽ. 

Za reprezentaciju Španije je od 2005. do 2021. odigrao 180 utakmica i postigao je 23 gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()