Ramos: Patio sam igrajući protiv Mesija, sada uživam

On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u fudbalu, kaže iskusni Španac

05.02.2023. 13:26
  • Podeli:
Serhio Ramos i Lionel Mesi-63dfa069516a4.webp Foto: Profimedia

Nakada ljuti rivali u španskom El Klasiku između Real Madrida i Barselone, danas saigrači u francuskom Pari Sen Žermenu. Iskusni Serhio Ramos rekao je, posle toliko godina poznanstva, da je Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena.

Ramos je za klupsku televiziju Pari Sen Žermena izjavio da bi voleo da Mesi produži ugovor sa šampionom Francuske.

"Patio sam mnogo godina igrajući protiv Mesija. Sada uživam u zajedničkim igrama. On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u fudbalu", rekao je Ramos.

Mesi ima ugovor sa PSŽ do kraja sezone.

"Pregovaramo, voleo bih da ga vidim i dalje u našem projektu. Bio bih srećan da ostane sa nama. Ali sada radimo i na tome da ispunimo određene ciljeve kako bi zadržali Mesija", izjavio je savetnik u Pari Sen Žermenu Luis Kampoš za "Telefut".

Mesi (35) je član PSŽ-a od 2021. godine, a ove sezone za klub iz Pariza je odigrao 23 meča i postigao je 15 golova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()