Ramos savetuje Kejna: Ne bi trebalo da odbije Real

Hari ne dobija dovoljno zasluga za sve šta poseduje, smatra iskusni Španac i veliča Karima Benzemu

07.06.2023. 11:56
  • Podeli:
Serhio Ramos-63f7d8d723b02.webp Foto: Profimedia

Dok Real Madrid priprema ponudu Totenhemu za Harija Kejna (29), prema pisanju španske "Marke" vrednu 80.000.000 evra, iskusni Serhio Ramos ima poruku za Engleza. 

"Moj savet, svakom igraču, je da ne odbija Real Madrid. Ne može svako da igra za Real Madrid, jer postoji veliki pritisak i očekivanja. To je prilika koju ne dobija svako. To je poseban klub koji zna kako se pobeđuje", rekao je Srhio Ramos, igrač koji je 16 godina proveo u klubu sa "Santijago Bernabea".

Španski internacionalac je istakao: 

"Hari Kejn ima neverovatne fizičke predispozicije. Ne može svako da postigne toliko golova koliko je on dao u Premijer ligi i da se izdvoji u fizičkom smislu. Ali on se ističe i po tehničkom znanju i mislim da ne dobija dovoljno zasluga za sve šta poseduje".

U razgovoru za "Miror" Ramos je izneo i svoj stav o odlasku Karima Benzeme iz Real Madrida.

"Benzema je mnogo doprineo uspehu Real Madrida, toliko da ga niko nikada ne možete zameniti. On je jedan od onih jedinstvenih igrača u istoriji kluba".

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()