Rangnik: Kontaktirao me je Bajern, ali fokusiran sam na reprezentaciju Austrije

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Austrija će igrati u grupi D sa Poljskom, Holandijom i Francuskom

24.04.2024. 17:52
  • Podeli:
rangnick-reuters-1666692777478.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Austrije Ralf Rangnik potvrdio je da je kandidat za novog trenera Bajerna, ali je dodao da je u ovom trenutku potpuno posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu.

Nemački mediji podsećaju da rukovodstvo Bajerna traži novog trenera, pošto je Tomas Tuhel još ranije najavio da će na kraju sezone da napusti klub iz Minhena.

"Bajern me je kontaktirao, obavestio sam o tome Fudbalski savez Austrije (OFB). Imamo veoma dobar odnos. Moj fokus je na reprezentaciji Austrije, potpuno smo posvećeni Evropskom prvenstvu. Ovde se osećam veoma prijatno. Za sada nema razloga da razmišljam o Bajernu", rekao je Rangnik za austrijski sajt "90minuten".

Rangnik (65) ima ugovor sa FS Austrije do juna 2026. godine. On je selekciju Austrije preuzeo 2022, a ranije je, između ostalih, trenirao Mančester junajted, Lajpcig, Šalke, Hofenhajm, Hanover i Štutgart.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Austrija će igrati u grupi D sa Poljskom, Holandijom i Francuskom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()