Raspored kvalifikacija za EP 2024: Srbija prvo protiv Litvanije

Direktan plasman na EP 2024. obezbediće po dve najbolje plasirane reprezentacije iz svake grupe

10.10.2022. 08:47
  • Podeli:
Evro 2024_UEFA-1665302031265.webp Foto: UEFA

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće 24. marta naredne godine u Beogradu protiv nacionalnog tima Litvanije, prvi meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. u Nemačkoj.

Žrebom je u nedelju određeno da će u grupi G kvalifikacija za EP 2024. igrati Srbija, Mađarska, Crna Gora, Bugarska i Litvanija. Kvalifikacije za EP 2024. će biti odigrane od marta do novembra naredne godine.

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je raspored odigravanja utakmica u grupi G.

Srbija će otvoriti kvalifikacije 24. marta na svom terenu sa Litvanijom, a tri dana kasnije naša selekcija gostuje Crnoj Gori. Bugarska će 20. juna dočekati Srbiju, a sledeći meč naši reprezentativci će imati 5. septembra u Beogradu sa Mađarskom. Pet dana kasnije Srbija će gostovati Litvaniji.

Mađarska će 14. oktobra dočekati Srbiju u Budimpešti, a tri dana kasnije naša selekcija će se sastati sa Crnom Gorom u Beogradu. Srbija će poslednji meč u kvalifikacijama za EP odigrati 19. novembra protiv Bugarske u Beogradu.

Direktan plasman na EP 2024. obezbediće po dve najbolje plasirane reprezentacije iz svake grupe. EP je na programu od 14. juna do 14. jula 2024. godine u Nemačkoj.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()