Rastanak nije bio lep i lak: Murinjo ostavio u svlačionici poklon od igrača Rome

Murinjo ima istoriju i tradiciju poklanjanja predmeta

05.02.2024. 16:45
  • Podeli:
profimedia-0740863089 Žoze Murinjo-63a57ec5d0bfa.webp Foto: Profimedia

Portugalski trener Žoze Murinjo, navodno je smatrao da ga je ekipa izdala kada je dobio otkaz u Romi, pa je zbog toga, prilikom odlaska, u kaseti ostavio prsten koji je dobio od igrača posle osvajanja Lige konferencija

Italijanski "Il Messaggero" piše da je Murinjo prilikom odlaska iz trening centra u Trigoriji ostavio prsten u ormariću fudalera Lorenza Pelegrinija. 

Murinjo je dobio otkaz u januaru posle teškog poraza na gostovanju kod Milana, kada je bilo 3:1 za ekipu sa "San Sira". Time je okončan njegov mandat u Romi, koji je trajao 30 meseci.

Otkaz Portugalcu nije dobro "legao" navijačima Rome, iako je na klupu, kao naslednik Murinja, došao legendarni igrač Rome Daniele De Rosi . Trebalo im je vremena da se priviknu na promenu. 

Murinjo ima istoriju i tradiciju poklanjanja predmeta koje je dobio prilikom osvajanja raznih takmičenja, tako da je poznat po tome da je ranije bacao svoje medalje u publiku.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()