Razigrani Dibala: Argentinac napunio mrežu Torina

Čak pet golova bilo je na utakmici Serije A

27.02.2024. 08:35
  • Podeli:
Paulo Dibala-65dd8df3d9d27.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia/Tanjug

Argentinski fudbaler Paulo Dibala dao je tri gola u pobedi Rome nad Torinom rezultatom 3:2 u meču 26. kola Serije A.

Dibala je prvi gol na meču postigao u 42. minutu sa penala, drugi u 58. na asistenciju Brajana Kristantea, a treći na dodavanje rezerviste Romelua Lukakua u 69. Strelci za Torino bili su Duvan Zapata u 44. i Dean Huijsen (autogol) u 89. minutu.

Obe ekipe su imale srpske golmane među stativama, za Romu je branio Mile Svilar, a za Torino Vanja Milinković-Savić. Ivan Ilić je igrao za Torino od 81. minuta, Uroš Kabić je ostao na klupi "bikova". 

Roma je pobedom ostala šesta sa 44 boda i ima realne šanse da izbori za plasman u Ligu šampiona. Torino je ostao deseti sa 36 bodova. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()